OTVORENI POZIV

Milanoviću, dođi na finale kupa u Rijeku

08.05.2014 u 16:45

Bionic
Reading

Aljoša Babić, predsjednik Zelene stranke i vijećnik u skupštini Primorsko goranske županije pozvao je premijera Zorana Milanovića da u utorak prisustvuje finalu nogometnog kupa između Rijeke i Dinama i da prije toga popije kavu, građanima grada Rijeke na Korzu

'Iako sam puno puta izražavao svoje neslaganje politikom Vlade i premijera Zorana Milanovića te prosvjedovao protiv njega i politike Vlade prema Gorskome kotaru, i na Markovu trgu i na svečanoj sjednici PGŽ- a u Opatiji, dajem mu punu podršku u smjenjivanju ministra financija Slavka Linića.

Nadam se da će nakon ovoga uslijediti i snažan obračun sa zacementiranim strukturama u gradu Rijeci i Primorsko goranskoj županiji i interesnim klanom koji već godinama vlada ovim područjem i koji kontrolira sve segmente života u ovoj regiji. Nitko nesmije biti nedodirljiv pa niti oni koji su bliski gradskim i županijskim vlastima Rijeke i Primorsko goranske županije.

Također, nakon pada ministar financija tražimo da se istraže sve predstečajne nagodbe te da Hrvatska postane zemlja pravde i pravednosti u kojoj se neće moći događati da se jednima tolerira stotine milijuna duga prema državi a drugi ovršavaju i izbacuju na ulicu zbog nekoliko tisuća kuna neplaćenih potraživanja. Nadamo se također da više neće biti praksa da se građani dijele na one koji su prijatelji nekoga ministra i na one koji se valjda stoka sitnoga zuba i na kojima će država trenirati strogoću', stoji u priopćenju kojeg je medijima poslao Babić.