gost u podcastu

Milanović se ponovno oglasio na Facebooku, nije komentirao svoju 'ostavku'

11.04.2024 u 10:46

Bionic
Reading

Predsjednik RH Zoran Milanović ponovno se danas oglasio na Facebooku, ali u objavi nije komentirao tvrdnju ministra prometa Olega Butkovića da će sutra podnijeti ostavku, nego je objavio video svog gostovanja u podcastu proslavljenog hrvatskog boksača Željka Mavrovića

Podsjetimo, Butković je ranije jutros na Facebooku objavio: 'Dobro jutro, Zorane, što ja to čujem? SUTRA DAJEŠ OSTAVKU!!! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok terapiju da probaš napraviti preokret...' No Milanović u svojoj objavi nije odgovorio Butkoviću, nego se pohvalio gostovanjem kod Mavrovića, s kojim se poznaje dug niz godina. Milanović je rekao da gostuje kod Mavrovića zato što se poznaju i cijeni ga te zato što želi da mu podcast uspije.

'Ti si jedan od rijetkih koji ima nešto dati', rekao je Milanović i dodao da nije želio sjesti u ring jer ima previše respekta prema njemu, a inače bi se Mavrovićevi razgovori s gostima trebali voditi u ringu.

'Bavio sam se sportom i nikada nisam bio grub prema slabijima od sebe. Tako je i danas…', napisao je Milanović i u objavi podijelio poveznicu na video svog gostovanja. U razgovoru, koji traje gotovo sat vremena, Milanović i Mavrović dotakli su se više tema, među njima i vremena u kojem je i Milanović trenirao boks te sparirao Mavroviću.

  • +13
Zoran Milanović u Varaždinu Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

'To je malo pretenciozno reći, više sam ti asistirao. Trčali smo po nasipu, bilo je hrvanja. U biti sam ti ja bio demonstrator', rekao je Milanović te dodao da nikada ne bi svoje dijete doveo da trenira boks jer je to opasan sport. Smatra da to mora biti osobni izbor, a da su mu uvijek bili sumnjivi oni koji vode djecu na boks.

'To su nacisti i Sovjeti radili', kaže Milanović. Osim toga, rekao je da u svojim javnim nastupima zna biti grub, ali 'samo prema grubijanima i nasilnicima' te da je to nešto što nije naučio kod kuće. O čemu su sve razgovarali Milanović i Mavrović, pogledajte u videu u nastavku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Mavrovic Podcast