sastanak u ogulinu

Milanka Opačić objasnila zašto je 'otkantala' stranačkog šefa Bernardića

 • Autor: Marko Špoljar
 • Zadnja izmjena 12.01.2018 17:10
 • Objavljeno 12.01.2018 u 14:51
Saborska zastupnica SDP-a Milanka Opačić

Saborska zastupnica SDP-a Milanka Opačić

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Žućko

Suočen s brojnim kritikama kolega, unutarstranačkim podjelama i padom rejtinga stranke, predsjednik SDP-a Davor Bernardić organizirao je partijski 'team building' koji će se u subotu i nedjelju održati u Ogulinu. No neće se svi odazvati pozivu šefa stranke. Saborska zastupnica SDP-a Milanka Opačić u razgovoru za tportal objasnila je razloge zbog kojih neće doći u Ogulin

Stranačke čistke, odnosno izbacivanja iz stranke članova koji nisu na liniji predsjednika SDP-a Davora Bernardića, glavni su razlog zbog kojeg saborska zastupnica Milanka Opačić neće doći na stranački team building u Ogulin.

'Ne idem u Ogulin zato što ne znam što razgovarati s rukovodstvom koje me je prije nekoliko mjeseci htjelo izbaciti iz stranke i koje mi je zabranilo javno govoriti. Isto tako ne znam o čemu razgovarati s rukovodstvom koje na dnevnoj bazi izbacuje ljude iz stranke.

Izbacuju sve one za koje smatraju da na unutarstranačkim izborima ne glasaju po volji vrha stranke. Samo u Slavonskom Brodu u jednom danu iz stranke je izbačeno pedeset ljudi', rekla je za tportal Milanka Opačić.

 • +66
 • +63

Milanka Opačić

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

Kao posljednji razlog svog nedolaska na stranački team building Opačić je navela način komunikacije između vrha stranke i saborskih zastupnika SDP-a. 

'S nama se komunicira samo preko medija i mi iz medijskih tekstova saznajemo o čemu bi se moglo raspravljati na tom team buildingu. Zvala sam kolege zastupnike, a rekli su mi da ni oni nisu dobili apsolutno nikakvu najavu tema o kojima bi se trebalo raspravljati u Ogulinu.

Nama se spočitava da komuniciramo samo preko medija, što nije istina jer mi svoje stavove iznosimo i na sastancima SDP-ova kluba zastupnika u Saboru. Sada oni čine upravo to. Jedine informacije o Ogulinu su one koje čitamo u medijima. Službeno znamo samo kada počinje i kada završava sastanak', zaključila je saborska zastupnica SDP-a Milanka Opačić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Komentari čitatelja 24

Prikaži sve
 • rollingstones

  12.01.2018 15:58

  Kako bi rekli u Splitu i okolici: puka balun, klub se raspa.

 • observer8

  12.01.2018 18:42 3 odgovora

  Gđa Opačić je kao saborska zastupnica imala svijetlih trenutaka u raspravama, ali kada je dobila u vladi u ruke resor koji bi u socijaldemokratskoj vladi trebao biti zvijezda programa - razočarala je.

 • gljivar

  12.01.2018 18:43 1 odgovora

  Milanka zna da ovakav SDP ne može povesti Hrvatsku već je samo sinekura onima koji ga jašu, pa kam' god ih vetar nanel. Njima je dobro, samo nek' traje...

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi