Središnji odbor hdz-a

Medved najavio izglasavanje rebalansa proračuna u petak

16.06.2021 u 19:39

Bionic
Reading

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u obraćanju novinarima nakon sjednice Središnjeg odbora najavio je rebalans državnog proračuna koji bi trebao biti izglasan u petak

'Upravo je održan Središnji odbor HDZ-a. Pridržavali smo se svih epidemioloških mjera i odbor je održan u dvije dvorane. Važno je da smo nakon dugo vremena u ovom formatu, dakle uživo, mogli održati Središnji odbor HDZ-a na kojem smo se osvrnuli na najvažnije aktivnosti koje su iza nas i one koje su pred nama. Neizostavan je bio osvrt na covid-19, sve mjere koje smo provodili u spašavanju zdravlja i života ljudi, gospodarske mjere, sve napore koje smo u tom kontekstu učinili. Također važno područje našega rada je sanacija posljedica potresa u Gradu Zagrebu i na Banovini, dakle svi oni napori koje smo zajedno učinili i koji su pred nama', rekao je Medved.

Kaže kako im je prioritet pozivanje i apel našem narodu na cijepljenje kako bi se pripremili na mogući novi val novog soja virusa na jesen, javlja HRT.

'Osvrnuli smo se i na aktualnosti, među kojima je i rebalans državnog proračuna. Očekujem da će rebalans u petak biti izglasan upravo s ciljem kako bi odgovorili na sve one potrebe koje su prvenstveno vezani uz zdravstvo ali i sve ostale resore koji su vezani uz proračun kako bi mogli normalno funkcionirati u ovim okolnostima', poručio je Medved.

  • +33
Članovi HDZ-a dolaze na sjednicu Središnjeg odbora stranke Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL