sporni pokloni

Bivši ministar Pavić vratio je novac za parfeme i vino u državnu blagajnu

24.07.2020 u 13:08

Bionic
Reading

Marko Pavić objavio na Facebooku račun na kojem se vidi kako je iznos protokolarnih poklona uplatio Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

'Želim se osvrnuti na napise u medijima punim insinuacija i uvreda na osobnoj razini o protokolarnim poklonima kojima sam se zahvalio kolegama ministrima zaduženima za koheziju te predstavnicima Europske komisije i Europskog parlamenta s kojima sam u zadnjih godinu dana intenzivno radio na hrvatskom predsjedanju te planiranju novog Višegodišnjeg financijskog okvira 2021.-2027.', stoji u Pavićevom postu na Facebooku.

Dodaje da je iznos protokolarnih poklona od 7.071,59 kuna zbog insinuacija i uvreda na osobni račun uplatio na račun Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i odlučio protokolarne poklone financirati iz vlastitih sredstava te više nema namjeru o tome polemizirati u medijima.

'U srijedu 22. srpnja prisegnuo sam za zastupnika u Hrvatskom saboru i poslu saborskog zastupnika želim se u potpunosti posvetiti, a u svom radu posebno ću se fokusirati na europske teme', istaknuo je.

Želim se osvrnuti na natpise u medijima punim insinuacija i uvreda na osobnoj razini o protokolarnim poklonima kojima...

Objavljuje Marko PavicPetak, 24. srpnja 2020.