UPUTILA APEL

Marijana Puljak o Živom zidu: Uključite se i pomozite nam spasiti ovu zemlju od letećeg cirkusa!

30.04.2018 u 18:20

Bionic
Reading

Predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak na Facebooku je komentirala je kongres Živog zida koji se održao u nedjelju u dvorani Vatroslav Lisinski, a na kojemu je prvi put od osnutka 2011. predstavljen program i stručni kadar koji stoji iza njega.

'Nakon ludih obećanja koje smo jučer čuli u Lisinskom, jedini savjet koji vam mogu dati je uključite se i pomozite nam spasiti ovu zemlju od letećeg cirkusa. Opasnije od svega je promatrati ovo sa strane i ne činiti ništa. Neće nas spasiti štampanje i dijeljenje novca, izlazak iz svih međunarodnih integracija, udaranje po poduzetnicima, zabrane cijepljenja. To je crni scenarij i ako vas je imalo briga dignite se od fejsa i uključite se. Ljudi koje čekamo da mijenjaju stvari smo mi sami', poručila je Puljak.

Na kongresu u Lisinskom se oko 1500 članova i simpatizera stranke Živi zid koja je ovom prilikom predstavila svoj program , ali i svoju 'vladu u sjeni', ljude koje će biračima ponuditi kao potencijalne ministre.

Namjera Živog zida jest ovim okupljanjem pokazati da nisu samo udruga boraca protiv deložacija i populisti već da nude konkretne stvari biračima.

  • +23
Prvi kongres Živog zida Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX