MR. SPOCK

Leonard Nimoy u Star Treku Online

29.12.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Nadolazeća masovka Star Trek Online ugostit će mnogobrojne glumce iz svijeta 'Zvjezdanih staza', među kojima i Leonarda Nimoya, svima omiljenog Mr. Spocka

Početkom veljače trebali bi proraditi serveri novog MMO-a Star Trek Online na kojem radi prokušana ekipa Cryptic Studiosa. Za razliku od sličnih naslova koji se temelje na konstantnoj akciji, autori se nadaju da će njihov uradak privući igrače istraživanjem i mnogobrojnim avanturama, dok poseban bonus predstavljaju snimljeni glasovi glumaca koji su obilježili tu franšizu.

Tako će, primjerice, Zachary Quinto koji je glumio Spocka u posljednjem filmu 'Zvjezdanih staza' posuditi glas medicinskom hologramu, a prije nekoliko dana pojavile su se informacije da se ekipi pridružio i Leonard Nimoy, originalni Mr. Spock. Nimoyu je pripala čast da glasom obogati ključne scene u igri, kao i mnogobrojne animacije.

Inače, Star Trek Online se najavljuje kao epski MMO s tri osnovne komponente. Prvo, na raspolaganju će nam biti masovne svemirske borbe u kojima će sudjelovati desetine velikih, matičnih brodova. Postanite kapetan i ostvarite svoje Star Trek snove! Između ostaloga, u tim će se bitkama ponovno sukobiti Federacija i Klingonsko carstvo! Da, savez puca te se otvaraju stara neprijateljstva. Drugo, igrači će se moći šetati po unutrašnjosti velikih brodova te će se konačno kao pripadnici away timova naći i na površini samih planeta!

Nadalje, u Star Trek Onlineu će biti nakrcane sve zamislive lokacije i ideje koje smo mogli vidjeti u brojnim serijama i filmovima. Primjerice, posjetit ćemo planet Vulcan, elegantnu akademiju Starfleet, vatrene pećine Bajora, misterioznu Mutara maglicu i tako unedogled. Spojite to sa spomenutim posuđivanjem glasova i lako ćete zaključiti da bi Star Trek Online mogao postati ultimativno Star Trek iskustvo svih vremena. Uostalom, što da vam pričamo, pogledajte priložene videomaterijale te se sami uvjerite u fantastičnu kvalitetu tog dugo očekivanog naslova.