KANIBALISTIČKI NAPADI

Lazarevački Tyson dvojicu ugrizao za uho

10.08.2012 u 12:40

Bionic
Reading

Muškarac (38) prvo je za uho ugrizao prodavača lubenica, a nakon toga mladića koji je sjedio u kafiću i jeo pljeskavicu. Njemu je dio uha odgrizao

Dva kanibalistička napada dogodila su se u nedjelju u srpskom Lazarevcu. Đorđe Stanojević (38) u razmaku od samo pola sata ugrizao je dvojicu mladića za uho, a jednom od njih je pola uha i odgrizao, piše srpski Alo.

Prvo je ugrizao Nemanju Vučića (21) koji je prodavao lubenice, no njega je spasio gazda koji je otrgnuo poludjelog napadača. Tri godine mlađi Nemanja Jeremić imao je manje sreće.

On je s djevojkom sjedio u kafiću u samom centru Lazarevca i jeo pljeskavicu kad mu je prišao 38-godišnjak u želji da ga navodno pozdravi. No, umjesto pozdrava, mladića je uhvatio za glavu, privukao k sebi i odgrizao mu pola uha. Komad uha na kraju je ispljunuo na pod i pobjegao.

Mladić je pronašao dio svoga uha te otrčao u bolnicu gdje su mu ga ponovno zašili. Zaradio je 20 šavova te je pušten na kućnu njegu.

Policija je odmah navečer uhitila 38-godišnjaka te ga pritvorila. Navodno je dugogodišnji narkoman te je bio na kućnom liječenju, a zaražen je i hepatitisom C pa mladići koje je ugrizao strahuju da su i oni sada zaraženi.