'prepisuju todorićeve blogove'

Kuščević se obračunao s oporbom: Bernardić i Most su populisti i agresivni bukači

24.08.2018 u 17:53

Bionic
Reading

Politički tajnik HDZ-a i ministar uprave Lovro Kuščević poručio je u petak da je već postalo tragikomično kako Bernardić i čelnici MOST-a, usklađeno nastavljaju voditi kampanju dezinformiranja javnosti, vjerno prepisujući Todorićeve blogove.

Slično su, naglasio je, i ranije udruženo nasrtali na uspješni proces spašavanja Agrokora i velikog dijela hrvatskog gospodarstva.

"Iz čistog politikantstva, populizma i nezrelosti zazivali su stečajeve, najavljivali katastrofe i pokušavali izazvati kaos, nimalo ne mareći za moguće posljedice na desetke tisuća radnih mjesta i sudbine hrvatskih obitelji", naglasio je Kuščević u izjavi Hini. Smatra kako su oni "pravi demagozi, populisti i agresivni bukači bez ikakvog sadržaja".

Ocijenio je i kako se zato danas više i ne govori o SDP-u i MOST-u, nego o ostacima ostataka SDP-a i Mosta, jer, ističe, birači prepoznaju tko vodi odgovornu politiku, a tko se bavi politikanstvom i populizmom.

"Nema nikakvih novih informacija, radi se o iskazima na temelju kojih je DORH odbacio kaznene prijave", istaknuo je HDZ-ov politički tajnik.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić izjavio je u petak kako premijer Andrej Plenković, ne samo da je sve znao i lagao, već je bio vođa operacije izvlačenja više od 500 milijuna kuna iz Agrokora, a predsjednik Mosta Božo Petrov i Tomislav Panenić rekli su da objavljeni iskazi USKOK-u bivših izvanrednog upravitelja Agrokora Ante Ramljaka i potpredsjednice Vlade Martine Dalić pokazuju kako su lagali javnost i saborski odbor.

  • +25
Sva lica Lovre Kuščevića Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX