SVE DAM DA PRODAM

Kreće rasprodaja službenih vozila, strojeva, pa i naplatnih kućica: Automobili već od 100 eura

10.05.2023 u 20:39

Bionic
Reading

Oglađena je prodaja rabljenih državnih vozila, strojeva, pa i naplatnih kućica, putem javne dražbe u subotu 13. svibnja u 9 sati, na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu. Sva se vozila prije kupovine mogu i pogledati, a pregled i uplate jamčevine održat će se 12. svibnja od 9 do 13 sati na lokaciji Nikole Kramarića 1 u Velikoj Mlaki

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura. U ponudi je 47 vozila, strojeva i objekata raznih državnih tvrtki i ministarstava, kao što su HAC, Ministarstvo kulture i medija, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstvo poljoprivrede i ostalih.

Pravila kažu da se tijekom javne dražbe početne cijene mogu podizati za minimalni iznos od 50 eura, dok neka od vozila kreću cijenom već od 100 eura. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine. Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku tri radna dana uplatiti izlicitirani iznos, prenosi Poslovni.hr.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, te prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu 'viđeno-kupljeno' što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Sva ponuđena vozila, strojeve i objekte s početnim cijenama, kao i više informacija o sudjelovanju i pravilima javne dražbe, možete pronaći na ovoj poveznici.