ŠIRI SE PODMLADAK

Kosor unovačila 1.500 novih članova Mladeži HDZ-a

18.07.2010 u 15:02

Bionic
Reading

Predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor dodijelila je danas članske iskaznice za 1.500 novih članova Mladeži HDZ-a te im poručila da HDZ ide snažno naprijed prema još jednoj velikoj pobjedi na parlamentarnim izborima iduće godine

Predsjednica stranke i Vlade, ujedno i počasna predsjednica Mladeži HDZ-a, zatražila je potporu podmlatka stranke politici Vlade - provedbi Programa gospodarskog oporavka, završetku pregovora s Europskom unijom te borbi protiv korupcije.

Kosor je istaknula kako su pred Vladom još mnoge teške odluke, poput rebalansa proračuna i dovršetka pregovora o pristupanju EU. Potpisivanjem pristupnoga sporazuma iduće godine Hrvatska bi, istaknula je, dobila mogućnost sudjelovanja u raspravi o donošenju proračuna EU za 2012. godinu i financijskih sredstava od 3,5 milijarda eura namijenjenih Hrvatskoj.

Iskaznice Mladeži HDZ-a dobili su danas članovi koji su se stranci priključili u posljednjih mjesec i pol dana, a Kosor je naglasila da se od njezina dolaska na čelo stranke Mladeži HDZ-a pridružilo ukupno 10.000 novih članova.

Predsjednica Mladeži HDZ-a Marina Banić kazala je da ta politička stranka ima najbrojniji podmladak od 65 tisuća članova koji su, naglasila je, spremni biti vjetar u leđa HDZ-u na parlamentarnih izborima 2011. godine.