Državna cesta D403

Komadina: Da me je ministar Butković pozvao rado bih, zajedno s njim, obišao gradilište i zahvalio što se novac građana vraća građanima

18.03.2021 u 17:20

Bionic
Reading

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina u četvrtak je na Facebook profilu objavio da bi, da ga je ministar prometa Oleg Butković pozvao u obilazak gradilišta državne ceste DC 404, rado obišao gradilište i zahvalio mu što se novac građana vraća građanima

"Državna cesta D403 trenutno je najveći cestovni infrastrukturni projekt Hrvatskih cesta na području naše županije pokrenut uz podršku europskih fondova. Projekt je to važan za daljnji razvoj riječkog pomorskog i prometnog pravca. Drago mi je da je ta za luku strateški važna prometnica iz planova ušla konačno i u fazu gradnje. Da me je ministar Butković pozvao, rado bih, zajedno s njim, obišao danas gradilište i zahvalio mu što se novac građana vraća građanima", napisao je župan Komadina.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je u četvrtak da Komadina nije pozvan u obilazak gradilišta ceste koja će povezati zapadni dio riječke luke i gradsku obilaznicu jer županija nije sudjelovala u tom projektu. Ocijenio je također da se župan Komadina već dulje vrijeme kiti tuđim perjem, što nije korektno. Spomenuo je jučerašnju konferenciju za novinare na kojoj je Komadina predstavio lučke projekte u županiji a da nijednom riječju nije spomenuo Ministarstvo mora koje ih financira.

✅ Državna cesta D403 trenutno je najveći cestovni infrastrukturni projekt Hrvatskih cesta na području naše Županije...

Objavljuje Zlatko KomadinaČetvrtak, 18. ožujka 2021.

"Jučer smo imali predstavu, znam da su izbori, mene nije trebalo, ali je trebalo spomenuti one koji su najzaslužniji da se ti projekti provode", rekao je Butković.