KAMIONSKO PARKIRALIŠTE

Kod Josipdola pronađeno tijelo Antonije Bilić?

27.11.2012 u 21:45

Bionic
Reading

Krije li smetlište kamionskog parkirališta u selu Fulaje na državnoj cesti Duga Resa-Josipdol-Senj (D23), nešto prije Modruša, tajnu nestanka Antonije Bilić? Od dana kada je u Drnišu ušla u kamion plave kabine prošlo je 17 mjeseci, a 38 dana otkako je njezin ubojica Dragan Paravinja osuđen na 40 godina zatvora

Angažirano je dvadesetak osoba, policajaca, te vatrogasaca koji reflektorima osvjetljavaju teren, kao i forenzičara koji u zaštitnim odijelima i s maskama na licima istražuju teren. Očevidom rukovodi Mladen Krajačić, zamjenik županijske državne odvjetnice iz Karlovca, piše Jutarnji list

'Radi se o fragmentima ogoljenih ljudskih kostiju koje su pronađene na lokaciji od pet do deset metara uz prometnicu. Očevid je u tijeku. Kosti ćemo prevesti na patologiju Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu gdje će nad kostima obaviti medicinska obdukcija, DNA analiza, kao i identitet osobe. Za sada ne možemo reći radi li se o ostacima muškarca ili žene, te životnoj dobi, na to će odgovore dati nalazi u narednih nekoliko dana', rekao je Krajačić.

Na mjesto nesreće stigao je vrh PU karlovačke, neslužbeno se doznaje da je tamo bio i sam načelnik Tomislav Kotić. Također neslužbeno, nitko od njih ne isključuje mogućnost da se radi o posmrtnim ostacima Antonije Bilić, ali nitko u ovom trenutku to ne može i potvrditi.

Mjestom se proširila vijest da se radi o ženskom tijelu, jer je navodno jedan seljanin tamo ugledao žensku lubanju. Mjesto se nalazi oko 200 metara od Miljanice, vijadukta autoceste A1 koji tu presjeca državnu cestu.

Također, Miljanica je tek nekoliko kilometara udaljena od odmorišta Modruš odmah prije tunela Mala Kapela, gdje je 7. lipnja prošle godine točno u 15.40 sati posljednji put lociran signal mobitela nestale Antonije Bilić.