FANI OPERIRALA NOS

Kerumova supruga zatražila blokadu imovine

Bionic
Reading

Ankica Kerum zatražila je od suda blokadu bračne imovine dok se ne utvrdi što će biti čije, otkriva Večernji list. Privremena je to mjera koju sud obično prihvati na zahtjev jednog od bračnih partnera prije podjele imovine zbog rastave braka

'Pa doista mu je koristio ovaj odmor' – čuli su se jučer komentari na račun Željka Keruma kada je primio kanadsku guvernerku Michaëlle Jean koja je stigla u posjet.
Bilo je to prvo službeno pojavljivanje Keruma nakon prošlotjednog priznanja da napušta obitelj i odlazi živjeti s dosadašnjom ljubavnicom Fani Horvat. Gradonačelnik je uzeo četiri dana odmora koji mu je, čini se, koristio. I doista se jučer pojavio svjež i odmoran, prilično veseo.

No poslijepodne mu se raspoloženje zasigurno opet promijenilo, i to nagore. Stigle su, naime, vijesti da je njegova supruga Ankica Kerum, neslužbeno doznajemo, od suda zatražila blokadu imovine! Privremena je to mjera koju sud obično prihvati na zahtjev jednog od bračnih partnera prije podjele imovine zbog rastave braka.

Kerum ništa ne može prodati

Njome se zabranjuje raspolaganje tom imovinom što znači da se ona ne može otuđiti ili opteretiti. To bi značilo da Željko, prihvati li se Ankičin zahtjev, prije nego što se dogovore o podjeli imovine ili to učini sud, ništa ne može prodati ni staviti pod hipoteku!

Po svemu sudeći, Ankica je zahtjevom obuhvatila imovinu stečenu u braku nakon srpnja 1997. Otad vrijedi novi Obiteljski zakon po kojemu svu imovinu stečenu tijekom braka bračni drugovi dijele na dva jednaka dijela. Želi se žena osigurati da Željko ne bi u međuvremenu što prodao ili opteretio.

No cijeloj priči dodatnu zanimljivost daje to što je Ankica Kerum, a naveo je to Željko u svojoj imovinskoj kartici, vlasnica prodajnog centra Joker. Zabrana bi obuhvaćala i taj centar koji je Kerumu trenutačno ključan.

Navodno je namjeravao podići novi kredit, po svemu sudeći za dovršenje hotela Marjan, no za osiguranje vraćanja kredita banka je zatražila hipoteku nad Jokerom. Za to je, naravno, potreban Ankičin potpis, a Željko teško može očekivati da će ga dobiti.

Fani operirala nos?

Iz ovog zahtjeva Ankice Kerumdade se zaključiti da će rastava Kerumovih biti duga i teška. Još jeneizvjesno hoće li podnijeti zajednički zahtjev za rastavu. Ako ga nepodnesu, nego Kerum ustane svojom tužbom, sve će trajati znatno dulje.A kako u braku imaju i djecu, obvezan je i postupak posredovanja,utvrđivanje s kim će djeca živjeti.

Podjela imovine posebna jepriča. Mogu se, naravno, Željko i Ankica dogovoriti te uštedjetivrijeme, novac i pokretanje parnice.

Večernji list i 24 sata objavili su i da je Kerumova Fani Horvat malo dotjerala nos jer ne izgleda kao prije. Trudna Kerumova ljubavnica na fotografijama snimljenim u nedjeljuposlijepodne ima manji i tanji nos pa nagađaju da je splitskigradonačelnik svojoj novoj životnoj družici darovao estetski zahvat.

Na starijim fotografijama koje su posljednjih dana punile novinskestranice vidljivo je da Fani ima širi nos s kvrgom na gornjem dijelu.Nagađa se da su joj estetski kirurzi nos suzili i uklonili kvrgu.

Kako piše portal 24 sata, estetski kirurzi nisu sklonitako brzo optužiti Fani te kažu da najvjerojatnije nije bilo operacije,odnosno ako je i bilo da je riječ o suptilnom zahvatu.

Ne bi bilo čudo, uz jahte, tvrtke i nekretnine mogao joj je Željko dati novca i za jednu malu estetsku operaciju.