POSIPANJE PEPELOM

Kerum se ispričao bivšim takmacima, reagirao na Ivoševića: 'Ne daj Bože nikome'

05.04.2024 u 22:27

Bionic
Reading

Cijeli dan traje žestoki obračun bivšeg splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare i aktualnog dogradonačelnika Bojana Ivoševića. U najnovijoj objavi na društvenim mrežama Ivošević je spomenuo i Željka Keruma, na što je još jedan bivši gradonačelnik promptno reagirao

'Čitam Dalmatinski portal i vidim da Ivošević opet mene spominje. Postoji puno razloga da se ne dira u mene. Prvo, ja njega ne spominjem niti me interesira, a drugo postoji sudski proces između nas. Treće i najbitnije, Ivošević je izjavio za medije da sam ja zloćudni tumor. Ne daj Bože nikome, ni najvećem neprijatelju. Ja sam čovik koji voli ljude i uvik sam spreman oprostit svakom i uvik sam spreman reći da sam grišija, ka šta je i svak drugi.

Ovom prilikom kad već Ivošević spominje Oparu, poručujem da mi je žao što je u natjecanju 2017. godine za gradonačelnika Splita bilo ružnih riči. Isto kao što mi je žao i 2009. godine u natjecanju s Rankom Ostojićem za ružne riči. Ali to su bile teške utakmice. Koristim ovu priliku da se ispričam obojici suparnika, i Ostojiću i Opari na svemu što je prišlo miru. Ispričavam se i mojoj i njihovim obiteljima. A šta se tiče politike i izbora siguran sam da će pobijediti bolji!

Sa štovanjem, Vaš Kerum!', napisao je.