BIVŠA MILIJANOVA SUPRUGA

Karmen Brkić: Pozivam vas da prekinete neljudske nasrtaje na mene i našu djecu

15.04.2019 u 14:10

Bionic
Reading

Karmen Brkić, bivša supruga zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora Milijana Brkića, reagirala je na aktualne natpise o umiješanosti njezinog bivšeg supružnika u aferu SMS-u i o tome da je on presretao njezinu elektroničku poštu. Javnosti se obratila priopćenjem preko opunomoćene odvjetnice Ivke Jukić Pavelić

Priopćenje Karmen Brkić prenosimo u cijelosti.

"Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu.

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

  • +40
Milijan Brkić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece.

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj.

Molim Vas da ovo obraćanje objavite u cijelosti", stoji u priopćenju Karmen Brkić.

Podsjetimo, Ravnateljstvo policije u subotu je potvrdilo da su u sklopu istraživanja afere SMS otkrivena druga kaznena djela protiv računalnih sustava, programa i podataka, ali zbog tajnosti izvida ne može iznijeti više detalja pa su bez potvrde ostali medijski navodi po kojima je zbog tih nedjela u svojstvu osumnjičenika ispitan zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić.