POSJETIO KNIN

Karamarko se oglasio na obljetnicu Oluje i prozvao inozemne mitomane

05.08.2017 u 18:17

Bionic
Reading

Među mnogima koji su na društvenim mrežama čestitali Dan pobjede i domovinske zahvalnosti je i bivši potpredsjednik vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarka, koji je prozvao 'domaće pamfletaše' i inozemne 'mitomane i mitologe'

'Na današnji dan, prije 22 godine, hrvatska vojska završila je oslobađanje okupiranih područja naše domovine. Akcija je okrunjena ulaskom branitelja u Knin. Knin je simbol naše patnje, ali i našeg ponosa i pobjede u borbi za opstanak hrvatske države. Peti kolovoza je dan ponosa!', napisao je Karamarko na Facebooku.

'No, kao i svake godine, čujemo i drugačije tonove. Orkestrirane, naravno... Od domaćih pamfletaša i sakupljača potpisa raznih peticija do inozemnih mitomana i mitologa. Jedni su frustrirani što nema Jugoslavije, a drugi što nisu ostvarili san o velikoj Srbiji. No, kako kaže pjesma, ništa mi neće pokvariti ovaj dan! Bio sam u Kninu, susreo mnoštvo dobrih ljudi i uživao u svakom nasmijanom licu. Ne bojmo se, dragi prijatelji – Hrvatska i dalje traži našu skrb i ljubav. Jer ona mora biti bolja! Ali, da bi ona bila bolja, svatko od nas ponaosob mora biti bolji! ', dodao je Karamarko, a u status stavio i fotografiju na kojoj je sa Željkom Glasnovićem i Zlatkom Hasanbegovićem.