IPAK SVE TOPLIJE

Kakvo nas vrijeme čeka za vikend i sljedeći tjedan?

30.05.2014 u 11:17

Bionic
Reading

U subotu će biti djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano, uz promjenjivu naoblaku, a najoblačnije će biti u Slavoniji. Lokalne kiše i pljuskova bit će većinom popodne u unutrašnjosti te u Istri

U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren sjeverac. Na Jadranu će u priobalju puhati umjerena i jaka bura, s olujnim udarima podno Velebita, a na otvorenom umjeren i jak sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti bit će od 5 do 10 te od 13 do 18 °C na Jadranu. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti bit će od 16 do 20 te od 22 do 25 °C na Jadranu.

U nedjelju će posvuda biti djelomice sunčano i nestabilno s promjenjivom naoblakom i povremeno lokalnom kratkotrajnom kišom ili pljuskom, ponajviše u unutrašnjosti. Posvuda će puhati slab i umjeren sjeverac i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti bit će od 5 do 10 te od 13 do 18 °C na Jadranu. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti bit će od 16 do 21 te od 21 do 26 °C na Jadranu.

Početkom tjedna za sada se očekuje malo sunčanije, ali ne u potpunosti stabilno vrijeme, tako da ponegdje može pasti malo kiše. Vjetar će oslabiti. Temperatura zraka bit će u blagom porastu.