PREPOZNAT TALENT

Junior Cibalije Puljić pozvan u kamp Marseillea

01.12.2011 u 20:01

Bionic
Reading

Mladi Jakov Puljić, najbolji strijelac jesenskog djela juniorske lige sa ukupno 13 pogodaka, pozvan je u kamp Olympic Marseille od 5. do 11 prosinca.

Puljić je nogometnu školu prošao u Cibaliji, a utakmicu četvrtfinala Kupa igrao je i sa seniorima Cibalije s kojima je išao i na pripreme.

Inače član je i U19 reprezentacije. 'Presretan sam, kada je stigao poziv bio sam iznenađen. Nisam mogao vjerovati da je to taj klub. Treniram u Cibaliji od svoje sedme godine i ovo mi je najbolje priznanje da se sav uloženi trud isplati', komentirao je Jakov dodajući kako na put kreće u ponedjeljak te da se nada kako će ozljeda gležnja iz utakmice sa Vinogradarom do tada do kraja zacijeliti.

'Puljić je jedan od dvojice Hrvata pozvanih u ovaj kamp i ovo je potvrda dobre Cibalijine Omladinske škole. Drago mi je zbog njega, on sigurno ima svijetlu budućnost u nogometu', istaknuo je sportski direktor Dražen Pernar.

'Puljić sigurno ima talenta, ponosan sam što je jedan takav klub zainteresiran za našeg mladog igrača, on je prvenstveno ovo zaslužio svojim marljivim i odgovornim radom. Ja ga imam u ozbiljnim kombinacijama', rekao je trener Samir Toplak.