bivši ministar zdravko marić

Još jedno poznato lice pohrlilo u Katar: Kamere na aerodromu snimile jednog od najvatrenijih navijača iz Plenkovićeve vlade

08.12.2022 u 20:49

Bionic
Reading

Uoči sutrašnje utakmice između Hrvatske i Brazila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru mnogi su Hrvati pohrlili na posljednje letove koji ih vode u Dohu. Među njima su bila i neka poznata lica

Kamere RTL-a u zagrebačkoj su zračnoj luci večeras snimile i bivšeg ministra financija Zdravka Marića, koji također putuje u Katar. Cijelu snimku pogledajte OVDJE.

Marić je poznat kao jedan od najstrastvenijih navijača iz Plenkovićeve vlade, a zbog navijanja našao se i usred afere kada je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji snimljen kako vatreno navija na ramenima poduzetnika Josipa Stojanovića Jollya. Marić je kazao kako je karte za utakmicu platio sam, no problem je nastao jer je tadašnji ministar bio predsjednik NO HBOR-a, banke koja je Jollyu dodijelila kredit.

Marić je često viđan i na drugim utakmicama, a svojedobno je medijima otkrio da je veliki navijač Hajduka. Navijanjem je zarazio cijelu obitelj pa i pokojnu baku s kojom je znao slušati prijenose utakmica na radiju.

Marić je podnio ostavku i otišao iz Vlade ovog srpnja.

  • +18
Zdravko Marić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX