EUFORIJA NA VRHUNCU

Najvatreniji navijač u Vladi: Ovako je izgledao ministar nakon Mandžukićeva gola

12.07.2018 u 13:06

Bionic
Reading

Ministar financija Zdravko Marić najsrčanije je proslavio povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije. Marić je jučerašnju utakmicu pratio s tribina najvećeg ruskog stadiona Lužnjiki, a u euforiji se čak popeo prijatelju na leđa

Marić je svojom euforijom dostigao možda i samu predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović.

Na jučerašnjoj utakmici Marić nije bio u svečanoj loži, već među navijačima. Nakon pobjedničkog gola Marija Mandžukića Marić je sjeo prijatelju na ramena i proslavio hrvatski uspjeh na najbolji način. Iako je, kao i većina hrvatskih navijača, u rano jutro iz Moskve stigao u Hrvatsku, Marić je kao i ostali ministri prije 10 sati stigao u zgradu Vlade na Markovu trgu.

Prije sjednice poručio je da su očekivanja uvijek bila velika i da je ranije rekao da vjeruje u pobjedu. Kazao je kako je ovo fenomenalna promocija, što se treba i iskoristit će se, jer cijeli svijet sada govori o Hrvatskoj.

Upitan nedostaje li takve pozitivne energije u hrvatskoj politici, Marić je rekao kako svi mogu dosta naučiti od reprezentacije, da su bitni zajedništvo i pozitivna energija.

  • +23
Vlada u dresovima povodom uspjeha nogometne reprezentacije Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

'Kako naš izbornik kaže - biti ponizan, raditi najbolje što znaš, nikoga se ne bojati. Ne bojati se donošenja odluka, jednostavno ići naprijed', istaknuo je.

Na samoj sjednici Vlade čak je zapjevao i navijačku pjesmu 'Neopisivo'.