PRIJETNJE ROSKOZMOSA

Jeziva 'čestitka' NATO-u iz Rusije: Satelitske fotografije s koordinatama 'centara odlučivanja' za podršku Ukrajini

28.06.2022 u 16:51

Bionic
Reading

Ruska svemirska državna agencija Roskozmos objavila je satelitske snimke Madrida, Washingtona, Pentagona i Bijele Kuće, Londona, Pariza, Berlina i Bruxellesa, uz specijalnu 'čestitku' članicama NATO-a povodom proširenog samita vojnog Saveza koji počinje večeras i traje do 30. lipnja

Uz satelitske snimke objavljene su i koordinate na kojima se nalazi svaki pojedini grad.

'Danas se u Madridu otvara NATO samit na kojem će zapadne zemlje Rusiju proglasiti svojim najvećim neprijateljem', poručili su iz Roskozmosa.

  • +3
Roskozmos prijeti Izvor: Društvene mreže / Autor: Telegram

'Dok će se predstavnici 30 zemalja saveza, kao i partneri i kandidati, baviti strateškim konceptom do 2030. godine, Roskozmos objavljuje satelitske fotografije mjesta održavanja samita i samih 'centara odlučivanja' koji podržavaju ukrajinske nacionaliste. Istovremeno dajemo koordinate objekata', dodali su i napisali koordinate objekata koji se nalaze na snimkama, prenosi Dnevnik.hr.

Kako je tportal već pisao, Dmitrij Rogozin, čelnik Roskosmosa, koji je ranije prijetio Sjevernoj Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori gotovo totalnim uništenjem samo zato što su zabranile prelet zrakoplova ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova preko svoga teritorija do Beograda, ima dugu povijest provokativnih i ratnohuškačkih izjava, kao i onih koje prelaze granice pristojnosti i dobrog ukusa.

>>> Prijetio da će raznijeti kukavičke Bugare, osvetoljubive Rumunje i izdajničke Crnogorce, a ranije je vrijeđao i Kotromanovića: Upoznajte Putinova jastreba Dmitrija Rogozina