OSTOJIĆ U KARLOVCU

'Jesu li liječnici krivi za smrt djevojčice, znat će se za pet dana'

12.04.2012 u 15:03

Bionic
Reading

Karlovačka Opća bolnica dobila je najmoderniji Odjel intenzivne njege u Hrvatskoj. Investiciju vrijednu osam milijuna kuna danas je i službeno otvorio ministar zdravlja Rajko Ostojić

Na upit kada će biti poznati konačni rezultati oko uzroka smrti 18-mjesečne djevojčice u Zagrebu Ostojić je rekao treba pričekati definitivni histološki nalaz.

'Čeka se definitivno mišljenje i analiza kriminalističke policije, napravljena je obdukcija, preliminarni nalaz je gotov, ali moramo pričekati definitivni histološki nalaz koji će biti gotov za pet dana', kazao je Ostojić za Radio Mrežnicu.

Podsjetimo, prema današnjem pisanju medija, kojima se povjerio otac djevojčice, on je, nakon što je njegova kćerkica progutala kamenčiće, otišao u Hitnu u Heinzlovoj gdje su mu, prema njegovim riječima, rekli da djetetu nije ništa i preporučili odlazak na Rebro.

No otac tvrdi da su mu u Hitnoj odbili dati sanitetski prijevoz, a kada ga je konačno dobio, umjesto na Rebro, dijete je prevezeno u KB Merkur pa tek onda na Rebro, gdje na kraju djevojčici liječnici više nisu mogli pomoći.