POLITIČKA PORUKA

Jedina glasala protiv Škore: 'On i njegov imovinski pokret davno su prešli granicu'

22.07.2020 u 13:29

Bionic
Reading

Nova zastupnica u Saboru, Katarina Peović iz Radničke fronte, komentirala je svoj prvi radni dan u Saboru. 'Bila sam suzdržana kod glasanja za Reinera i Jandrokovića, a protiv Škore, jer smatramo da je važno poslati političku poruku. Glasanje je politička poruka', kazala je Peović za N1

U slučaju Miroslava Škore, dodala je Peović, 'treba biti apsolutno protiv onih koji su protiv reproduktivnih prava žena, protiv prava seksualnih manjina i radničkih prava'.

Prihvatit će činjenicu da je i bez njenog glasa Škoro potpredsjednik Sabora, objasnila je Peović, ali političku poruku može se poslati.

'Granice moraju postojati. A Škoro i njegov 'imovinski pokret te su granice davno prešli', kazala je Peović za N1, pa objasnila i zašto Domovinski pokret zove - imovinskim.

'Sve što je domovinsko kod Miroslava Škore je stvarno imovina koju su nakrali, domovinskog ništa nema, a imovinskog ima puno', rekla je Peović.

Istaknula je da će se u Saboru biti glas radnika te da će se baviti pitanjem radnika, radništva i radničkih prava, kao i time da teret krize trebaju podnijeti najbogatiji.