KAMPANJA BEZ SPAVANJA

Jasen Mesić doslovno 24 sata obilazio Zagreb

02.05.2009 u 10:54

Bionic
Reading

Gradonačelnički kandidat HDZ-a Jasen Mesić Praznik rada proveo je i više nego radno. On je doslovno 24 sata obilazio Zagreb

'Svoju turu počeo sam točno u ponoć u haustoru u Dugavama. Želio sam pozdraviti sve građane koji rade i na neradni dan da bi život u Zagrebu mogao normalno funkcionirati. Time sam svima odaslao poruku da za ovaj grad i njegove građane mogu raditi 24 sata dnevno', rekao je Mesić.

Budan je ostao ispijajući kavu i kolu. 'Ovo je jedinstvena akcija u svijetu, ali tako pokazujemo koliko nam je stalo do građana', dodao je Mesić.

Petnaest minuta iza ponoći Mesić je stigao u klub Sax, da bi oko jedan sat u petak ujutro bio na karaokama u Movie Pubu. Već u 2.30 Mesić je obišao Kliničku bolnicu Merkur. Potom je na redu bio posjet hitnim intervencijama Plinare i Vodovoda. Mlađahni Mesić u pet sati ujutro posjetio je policajce u PU zagrebačkoj. Potom su uslijedili Gradska čistoća, pučka kuhinja, primalje u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice te Dom za stare i nemoćne u Šestinama. 24-satnu turu Mesić je završio kako ju je i počeo, u Hemingway lounge baru, piše Jutarnji list.

Ako Jasen Mesić postane gradonačelnik Zagreba, ovo će mu biti dobar trening, jer dnevni raspored sadašnjeg gradonačelnika Bandića nije puno siromašniji od Mesićeve prvosvibanjske ture metropolom.