beograd

Drama u školi u koju je išao dječak ubojica, policajac našao nož u ruksaku

23.02.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Školski policajac u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, u kojoj je bivši učenik u svibnju prošle godine napravio masakr, pronašao je nož u ruksaku jednog učenika

Ovog puta u školi nije bilo incidenata, a dječak koji je donio nož odveden je u policiju, piše Blic. Tvrdi kako pronađeni nož nije njegov. Roditelj jednog učenika iz Ribnikara potvrdili su informaciju rekavši kako je nož pronađen kod učenika osmog razreda, ali incidenata nije bilo.

'Nož je tom učeniku oduzet, a ostala djeca su puštena kući.', rekli su dodavaši kako se u školi osjećaju posljedice učenika koji je počinio masakr te su roditelji zabrinuti, ali moraju biti sigurni da su u toj školi djeca zaštićena.

U OŠ Vladislav Ribnikar stigla je i ministrica prosvjete Srbije Slavica Đukić Dejanović. Oglasio se i MUP Srbije koji je poručio kako je prisustvo policajca u školama te suradnja s učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprječavanju eventualnih incidenata. Ispred škole, inače, odmah po saznanju o pronalasku noža, dojurilo je nekoliko policijskih vozila.