obnova pruge

HŽ ima posebne regulacije od 26. svibnja do 7. lipnja

22.05.2023 u 14:56

Bionic
Reading

Zbog radova na modernizaciji i obnovi pruge između kolodvora Križevci i Koprivnica te kolodvora Jastrebarsko i Karlovac kao i radova na održavanju pruge između kolodvora Banova Jaruga i Kutina, HŽ uvodi posebne regulacije prometa od 26. svibnja do 7. lipnja 2023.

  • Zbog radova na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Križevci – Koprivnica – državna granica s Mađarskom za promet će biti zatvorena dionica između kolodvora Križevci i Koprivnica od 26. svibnja u 21.10 sati do 31. svibnja u 19.20 sati. U tom razdoblju putnike će na relacijama Križevci – Koprivnica i obratno te Križevci – Koprivnica – Kloštar i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji je dostupan na mrežnoj stranici: https://www.hzinfra.hr/project/krizevci-koprivnica/.
  • Zbog radova na rekonstrukciji postojećeg i izgradnji drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Hrvatski Leskovac – Karlovac za promet će biti zatvorena dionica između kolodvora Jastrebarsko i Karlovac od 27. svibnja u 3.00 sata do 30. svibnja u 3.00 sata. U tome razdoblju putnike će na relacijama Karlovac – Jastrebarsko i obratno, Jastrebarsko – Duga Resa i obratno, Karlovac – Duga Resa, Karlovac – Zagreb GK i obratno te Split – Zagreb GK i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji je dostupan na mrežnoj stranici: https://www.hzinfra.hr/project/projekt-hrvatski-leskovac-karlovac/.

Svi putnici vlaka 26. svibnja koji iz Zagreb Glavnog kolodvora prema Splitu kreće u 22.30 sati biti prevezeni autobusima.

  • Zbog radova na održavanju pruga Dugo Selo – Novska bit će zatvorena za promet između kolodvora Banova Jaruga i Kutina 27., 28. i 31. svibnja te od 3. do 7. lipnja od 5.35 do 13.00 sati. U tim razdobljima putnike će na relacijama Novska – Popovača, Banova Jaruga – Kutina i obratno, Popovača – Banova Jaruga i obratno te Novska – Kutina i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji je dostupan na mrežnoj stranici: https://www.hzinfra.hr/project/banova-jaruga-kutina/.