ZUBIMA ODGRIZAO UHO

Hrvatski Mike Tyson predao se policiji

18.08.2009 u 13:54

Bionic
Reading

Marijan Đuđa, 29-godišnjak iz Ogulina odgrizanjem uha Nikoli Berišiću zaslužio je titulu hrvatskog Mikea Tysona. Nakon što je na blagdan Velike Gospe u Kistanjama tijekom fizičkog sukoba Nikoli Berišiću zubima otkinuo lijevo uho te se potom dao u bijeg, u ponedjeljak se sam prijavio u policijsku postaju Knin

Đuđa je pri tom policajcima koji su ga kriminalistički obradili iznio svoju verziju događaja, nakon čega je policija u utorak nakon prikupljenih saznanja izdala službeno priopćenje o događaju. Đuđa je 15. kolovoza iz 18 sati sjedio ispred kafića u Kistanju. Berišić je parkirajući neznatno oštetio Đuđin automobil.

Prema policijskom navodu, došlo je do međusobnog sukoba u kojemu je Berišić u početku Đuđi nanio lakše tjelesne ozljede, ali je potom u nastavak obračuna, Đuđa Berišiću nanio teške tjelesne ozljede otkinuvši mu zubima poveći komad uha.

Nakon završene obrade, Marijan Đuđa osnovano je osumnjičen za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda te je u utorak tijekom jutra iz PP Knin doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku. U obradi slučaja, policija je na okolnosti prekršaja protiv javnog reda i mira također sankcionirala i Nikolu Berišića protiv kojega je proslijedila Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu u Kninu, piše Jutarnji.hr.