hvale vrijedna gesta

Hrvatski branitelj Muhamed Hubanić donirao više od 100.000 kuna KBC-u Rijeka

23.12.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Zavod za kardiotorakalnu kirurgiju Klinike za kirurgiju KBC-a Rijeka na Sušaku primio je donaciju od hrvatskog branitelja Muhameda Hubanića Hame. Hubanić je u znak zahvalnosti što su mu riječki liječnici spasili život donirao više od 100.000 kuna kojima su kupljeni brojni uređaji koji će biti od koristi operacijskoj sali, Zavodu za kardiotorakalnu kirurgiju i Klinici za kirurgiju

Na vrijednoj su se donaciji u ime KBC-a Rijeka Muhamedu Hubaniću zahvalili zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka Nikolina Đuran, predstojnik Klinike za kirurgiju prof. dr. Miljenko Kovačević i pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju prof. dr. Igor Medved pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme.

Muhamed Hubanić Hamo, nesebičan donator, izrazio je zahvalnost liječnicima i osoblju KBC-a Rijeka, a posebno Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju naglasivši da vjeruje kako je donacija došla u prave ruke te će olakšati rad osoblju zavoda, a boravak pacijentima učiniti ugodnijim. „Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima“ – poručuje Hubanić.