PROMJENE NA PRISAVLJU

HRT gasi Dnevnik 3?

08.07.2014 u 15:52

Bionic
Reading

Gasi li HRT Dnevnik 3? Pitanje je to koje se otvorilo na jučerašnjoj sjednici Programskog vijeća, ali odgovora na nj ni danas decidirano nema

Čini se da ni na samom HRT-u još nisu potpuno načisto bi li Dnevnik 3, koji je postao zanimljiviji i gledaniji od nekad 'najgledanijih trideset minuta' u 19:30 sati, ukinuli ili bi ga ostavili.

'Čemu ukidanje nečeg što se isprofiliralo kao kvalitetan proizvod i k tome mu gledanost raste. Koja je tu logika?' pita se naš sugovornik, dobro upućen u slaganje sheme za jesen.

Ako se Dnevnik 3 ukine, nadomjestile bi ga vijesti u 23 sata, ali i emisija koja bi, prema neslužbenim najavama, trebala biti neka varijanta Otvorenog.

Koncept za emisiju predložio je Mislav Togonal i šefovske strukture korak su do njegova prihvaćanja. O samoj emisiji Togonal nije mogao razgovarati, jer je trenutku poziva bio u Bugarskoj.

Osim njega, emisija bi imala još jednog voditelja/urednika. Tko bi to mogao biti, također nije poznato iako logika stvari nameće da bi to mogao biti netko iz Dnevnika 3. Kuloari spominju Tatjanu Munižabu koja tvrdi da o tome ne zna ništa.