prekoredno cijepljenje

Holy se ne misli ispričavati zbog izjave o 'dotepencima', otkriva tko su 'glavni bojovnici njenog linča'

21.02.2021 u 20:21

Bionic
Reading

Bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy, a danas članica tima SDP-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba Joška Klisovića, našla se na udaru kritika zbog svoje izjave o dotepencima koji se cijepe preko reda u Zagrebu. Kaže kako se ne misli ispričavati i otkrila tko stoji iza napada na nju

Na pitanje ima li se potrebu ispričati zbog izjave koja je očito neke uvrijedila, odgovara: Ne. Oni koji su neutralni i koji su željeli shvatiti, pročitali su cijelu komunikaciju i stvorili mišljenje. Oni koji nisu, neka to učine pa će shvatiti da se nemam kome ispričavati. Osobe koje se cijepe preko reda i oni koji im to omogućavaju trebaju se nama ispričati, a ne da se ja ispričavam njima.

Za Večernji list kaže kako zna tko stoji iza 'linča'.

'Ako se analizira komunikacija, vidi se da su glavni bojovnici moga linča na Twitteru ljudi bliski opciji Možemo! I to vjerojatno zato što je Klisović par dana prije izjavio da ću mu programski pomoći.

Na pitanje ima li veze takav napad s činjenicom da je u timu Joška Klisovića, kandidata SDP-a za gradonačelnika Zagreba, pogotovo kada se zna da je prvi napad došao od Bojana Glavaševića koji je u Sabor ušao upravo s Možemo, odgovara: Apsolutno. Glavašević moralizira i docira, a sam primjenjuje prakse prekorednog uklizavanja na liste. Mail koji sam dobila od njega u kojem je uvjetovao ulazak u ORaH vodećim pozicijama na listama ORaH-a za sebe i svoje prijatelje to najzornije dokazuje.

  • +7
Mirela Holy Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL