analiziraju stanje

HNS na 'teambuildingu' u Tuhelju okupio uže vodstvo stranke

  • Autor: L. F./Hina
  • Zadnja izmjena 30.09.2017 12:06
  • Objavljeno 30.09.2017 u 12:06
Predsjednik HNS-a Predrag Štromar

Predsjednik HNS-a Predrag Štromar

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Članice i članovi Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati (HNS) okupili su se na "teambuildingu" stranke koji se ovoga vikenda održava u Tuhelju kako bi analizirali postojeće stanje u HNS-u, što je napravljeno do sada i što će se raditi u naredne tri godine s naglaskom na prioritete u Vladi, ali i ministarstvima koji su u resoru HNS-a

Riječ je o redovnom stranačkom okupljanju na kojem je više od 50 najistaknutijih članova HNS-a iz cijele Hrvatske, među kojima je uže vodstvo stranke, saborski zastupnici te regionalni i županijski predsjednici.

Prvo okupljanje stranačkih čelnika nakon ulaska u hrvatsku Vladu iskoristit će i kako bi analizirali i rejting stranke, razgovarali  o predstojećim izborima za novo vodstvo HNS-a, te o programu stranke i dugoročnoj strategiji, priopćio je u subotu Ured za odnose s medijima HNS-a.

Predrag Štromar: Budućnost HNS-a ovisi o tri stvari – rezultatu, rezultatu i rezultatu!

Riječ je o jednom kontinuiranom procesu u HNS-u u kojem se uvijek iznova promišlja politički trenutak i traže nova i inovativna rješenja koja će Hrvatsku sutra učiniti boljom nego što je to danas, uvodno je rekao i pozdravio nazočne  v.d. predsjednika HNS-a, potpredsjednik Vlade te ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.

"Reforma obrazovanja i kvalitetnija lokalna samouprava orijentirana na građane najkonkretniji su mogući doprinosi HNS-a tome cilju", smatra Štromar.

Zaključno je poručio da "budućnost HNS-a ovisi o tri stvari - rezultatu, rezultatu i rezultatu".aključno je poručio Predrag Štromar.

Na HNS-ovom "teambuildingu" sudjeluje i HNS-ova ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak koja je izvijestila o napretku procesa kurikularne reforme i kratkoročnim planovima novoga tima u ministarstvu. HNS-ovim članicama i članovima iz cijele Hrvatske zahvalila je na podršci kojoj joj pružaju te je spremno odgovarala na sva pitanja koja se tiču njezina djelovanja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!