ZATRPAVANJE MAILOVIMA

HGSS političkim strankama: Prestanite nas spamati!

01.09.2016 u 10:56

Bionic
Reading

Političke stranke na sve moguće načine pokušavaju doći do glasova, njihove poruke preplavile su ulice i prometnice, medijski prostor, poštanske sandučiće, društvene mreže, ali i sandučiće elektronske pošte. Pri tome neki uopće ne razmišljaju kome sve šalju mailove pa se Hrvatska gorska služba spašavanja suočila s pretrpanom elektronskom poštom zbog čega je uputila javni poziv političkim strankama da je uklone iz svojih propagandnih adresara

Zbog elektroničke pošte zatrpane predizbornim porukama političkih stranaka, HGSS je putem društvene mreže Twitter morao zamoliti izborne natjecatelje da ih puste na miru. E-mail je za službu koja se brine za spašavanje života jedno od bitnih alata rada.

'Drage političke stranke, molimo vas da maknete naš službeni mail sa svojih mailing-lista. Hvala. Pazite na sebe i svoje drage #HGSS #112', glasi vapaj HGSS-a upućen strankama u lovu na glasove.

Hoće li se oni kojima je poruka upućena oglušiti na ovaj poziv ili će napokon shvatiti da je kontraproduktivno neželjenom elektroničkom poštom zatrpavati službe spašavanja, tek ćemo vidjeti.