'NEZNANI JUNAK'

Zvuči kao šala, ali nije! HGSS-ovci opljačkani dok su tragali za nestalim dječakom

02.04.2018 u 13:40

Bionic
Reading

Jedan od djelatnika dubrovačke stanice Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) Ivan Kaleb putem Facebooka se obratio 'junaku' koji je neki dan, dok su oni tragali za mladićem nestalim kod Visovačkog jezera, s prikolice njihova vozila ukrao treći kotač

'Neznanom 'junaku' koji nam je otuđio treći kotač s prikolice želim poručiti da se može ponositi sa svojim djelom i postupkom. Jer dok smo mi sudjelovali u potrazi, 'junak' je bio toliko dobar i sposoban i 'poslužio se' našim kotačem'', napisao je Kaleb na Facebooku.

Dubrovački HGSS pomaže u potrazi za 16-godišnjakom koji je nestao prije osam dana, nakon prevrtanja čamca kod otočića Visovca na Krki.

''Junače', samo da ti skrenem pozornost i kažem da mi nismo profesionalci koji imaju 10,000.00 kuna plaće i kojima je ovo posao. Mi smo volonteri koji smo ostavili svoje obitelji, uzeli godišnji i došli kako bi nekome pomogli. Besplatno. A ti si nama uzeo kotač. Besplatno' upozorio je Ivan Kaleb te dodao kako se nada da lopovu nikad neće trebati njihova pomoć.

  • +15
Potraga za nestalim 16-godišnjakom Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

'I za kraj, nadamo se da ti naša pomoć nikad neće trebati, a ako ti ipak bude trebala dobiti ćeš je. Besplatno. Jer ipak si na to od nas navikao. Tebi i tvojima sretan i blagoslovljen Uskrs žele pripadnici HGSS Stanice Dubrovnik.'

Vijest o krađi kotača dubrovačkom HGSS-u prvi je put objavljena u petak na Facebook stranici šibenskog HGSS-a.

'Molimo vas, kako ste ga posudili tako ga i vratite jer nikad se ne zna kada će vam naše usluge trebati! Hvala!', poručili su iz HGSS-a.