PRIJE I POSLIJE

HDZ se na Facebooku hvali skidanjem kamenca s javne slavine, čitatelji ne vjeruju

21.04.2021 u 11:37

Bionic
Reading

HDZ-ova podružnica u Belom Manastiru na Facebooku se pohvalila prilično neobičnim dostignućem, barem za jednu političku stranku, pa usto i vladajuću. 'Uređenjem trga, središte grada dobilo je i javnu slavinu. Dolaskom HDZ-a i gradonačelnika Tomislava Roba, 2017. godine u gradsku upravu, ta je slavina konačno počela služiti građanima', objavio je HDZ Belog Manastira

Komentara pod objavu ima tek desetak, uglavnom izražavaju nevjericu, ali ima i nekoliko ubojitih.

  • 'Ova slavina je vjerojatno najveće postignuće HDZ-a u 3 desetljeća vladanja Hrvatskom. Respect!'
  • 'Za 4 god. možda stave i lampu pored...'
  • 'jel to napravljeno novcem građana ili donacijom hdz-a?ako je novac građana, biti zahvalan za nešto što lokalna uprava napravi je isto kao da plješćeš bankomatu što je ovaj izbacio tvoj novac.'

Uređenjem trga, središte grada dobilo je i javnu slavinu. Dolaskom HDZ-a i gradonačelnika Tomislava Roba, 2017. godine u gradsku upravu, ta je slavina konačno počela služiti građanima.

Objavljuje HDZ Beli ManastirPetak, 16. travnja 2021.

Na čelu Belog Manastira je HDZ-ov Tomislav Rob, bivši dragovoljac i carinik, inače kemijski tehničar (srednja stručna sprema) i tajnik Body building kluba Darda.

U fokus medija dospio je krajem 2018. godine, kada je otkriveno da je na čelo Baranjskog vodovoda, tvrtke u suvlasništvu nekoliko baranjskih općina i većinskom vlasništvu grada Belog Manastira, imenovan Krunoslav Rob, gradonačelnikov bratić. Oba Roba demantirala su da je riječ o sukobu interesa.

Godinu ranije, gradonačelnik Rob bio je glavni akter jedne dobre vijesti. Krajem 2017. Beli Manastir prekinuo je, naime, tradiciju božićnog domjenka usmjerivši novac sugrađanima u potrebi i kupovinu hrane. Domjenci su tu gradsku upravu prosječno koštali između 7.000 i 10.000 kuna.

U posljednjoj objavi na Facebooku, gradonačenik se hvali ponešto konkretnijim postignućem - obnovom dječjih igrališta.

Vratimo se, nakratko, našem vremeplovu u 2017. godinu. Igrališta za djecu koja smo zatekli nakon preuzimanja vodstva...

Objavljuje HDZ Beli ManastirSrijeda, 21. travnja 2021.