sdp preuzima trošak

HDZ o plakatima: I nakon ovog ukora iz stranačke centrale Ikić Baniček bit će važnija sama sebi od nastradalog Siska i svojih unesrećenih sugrađana

25.01.2021 u 15:43

Bionic
Reading

HDZ je u ponedjeljak nazvao "pokušajem kontroliranja štete" najavu iz SDP-a da će, umjesto Grada Siska, platiti troškove plakata na kojima SDP-ova gradonačelnica Kristina Ikić Baniček sebi pripisuje zasluge što će država i Siščanima u cijelosti financirati obnovu od potresa

"Činjenica da SDP želi preuzeti troškove toga neukusnog poteza trenutačne sisačke gradonačelnice samo je dodatna potvrda da se radilo o korištenju gradskih sredstava u svrhu predizborne kampanje i stjecanja jeftinih političkih poena. No nemojte brinuti: i nakon ovog ukora iz stranačke centrale Ikić Baniček bit će važnija sama sebi od nastradalog Siska i svojih unesrećenih sugrađana", poručio je HDZ na facebooku referirajući se na najavu potpredsjednice SDP-a Sabine Glasovac.

Ona je, gostujući na N1 televiziji, najavila da će SDP podmiriti trošak postavljanja plakata kako priča oko njih "ne bi više služila za daljnju politizaciju cijelog slučaja".

POKUŠAJ KONTROLIRANJA ŠTETE. I potpredsjednica SDP-a kaže da ne bi novcem svih Siščana, među njima i onih koji su u...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaPonedjeljak, 25. siječnja 2021.

Sisak i okolica osvanuli su u subotu s jumbo plakatima na kojima su fotografija gradonačelnice Ikić Baniček i poruke "Uspjeli smo! Siščani će imati pravo na 100 posto državne obnove", te "Sisak je 100 posto hrvatski" koje je platio Grad, navodno 20.000 kuna.