NOVA BOJIŠNICA

HDZ i SDP zaratili i na Twitteru

16.12.2015 u 22:56

Bionic
Reading

Kao da im nije dosta prepucavanja, HDZ i SDP poveli su večeras užarenu raspravu na Twitteru. HDZ je prvo objavio link na priopćenje u kojemu tvrdi da svaka opcija u kojoj Zoran Milanović gubi nadzor nad represivnim aparatom kod njega izaziva strah i paniku jer to ujedno znači i početak procesuiranja kriminalnih radnji koje je počinila njegova Vlada i članovi njegove obitelji. Osim toga, u HDZ-u navode da je Milanovićev preokret - pristajanje na Božu Petrova kao mandatara - u izravnom sukobu s odlukom Glavnog odbora SDP-a koji je u svojim zaključcima odbio sve prijedloge Mosta

Potom je krenuo rafal: Milanović želi u izbore s funkcije premijera kako bi nastavio kontrolu represivnog aparata i medija - ponovio je HDZ u tvitu objavljenom nakon pet minuta. Tri minute kasnije: 'Puč u @SDPHrvatske??? Milanović i Predsjedništvo protiv odluke Glavnog odbora stranke'.

Nakon 15-minutnog zatišja, kojeg je narušila tek objava Dubravke Šuice o potrebi ratificiranja globalnog sporazuma o klimi, evo ih opet. 'Sorry, bili smo u gužvi... Radili smo na programu koji @SDPHrvatske nema'. Nakon toga, uslijedila je reakcija iz SDP-a.




Ostatak ove zanimljive rasprave možete naći ovdje