povratak s mora

HAK upozorava: Zbog radova velika gužva na autocesti od Karlovca prema Zagrebu

31.05.2020 u 19:56

Bionic
Reading

Na autocesti A1 zbog povećane gustoće prometa, usporeno u koloni vozi se između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba. HAK moli vozače za pojačan oprez. Pred naplatnom postajom Lučko nema dužih čekanja na izlasku s autoceste.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Dalmaciji, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.  U zoni radova kod čvora Donja Zdenčina u oba smjera te između čvorova Jastrebarsko i Karlovac u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno.

Izmedu tunela Bristovac i tunela Čelinka u smjeru Dubrovnika vozi se jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 60 km/h. Predvideno trajanje radova je do 10.06.2020. godine. Od 01.06. do 09.06. zbog redovitog održavanja u tunelu Sveti Rok vozit će se dvosmjerno jednom tunelskom cijevi

Zbog sanacije mosta Sava poslije čvora Ivanja Reka u smjeru Bregane promet se odvija po dva sužena prometna traka uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Do 1. lipnja na državnoj cesti DC1 Karlovačkoj cesti, u naselju Blato za sav promet zatvoren je izlazni krak sa zagrebačke obilaznice (A3) na čvoru Lučko u smjeru grada i Blata/Lučkog te ulaz iz Blata/Lučkog na Jadransku aveniju u smjeru grada. Promet je preusmjeren obilazno do prvog semaforiziranog raskrižja na kojem će se uz polukružno vođenje vraćati Jadranskom avenijom prema čvoru Lučko (izlaz za mjesto Blato/Lučko).