PRESUDA ZA SLIŠKOVIĆA

Hajdukov novi financijski poraz

19.11.2012 u 16:50

Bionic
Reading

Prema prvostupanjskoj presudi splitskog Općinskog suda Hajduk je dužan isplatiti 150.000 eura naknade svom bivšem treneru Blažu Sliškoviću, koji je vodio momčad do travnja 2005. godine

Iz Hajduka su izvijestili javnost kako su u ponedjeljak zaprimili nepravomoćnu prvostupanjsku presudu u predmetu u kojem ih Blaž Slišković tuži za naknadu zbog ranijeg raskida ugovora, a kojom je presuđeno kako moraju Sliškoviću isplatiti 150.000 eura.

'S obzirom na to da se radi o nepravomoćnoj sudskoj presudu HNK Hajduk ne može tumačiti i davati izjave u svezi nepravomoćne sudske presude, već će svoje mišljenje izraziti u žalbi' stoji u službenom priopćenju Hajudka.

Podsjetimo, Blaž Slišković je vodio Hajduk do travnja 2005. godine, kada ga na klupi mijenja Igor Štimac, koji osvaja zadnji Hajdukov naslov prvaka.

Sliškoviću je tada bilo obećano da će mu naknada za ranije raskinuti ugovor biti isplaćena, no kako se to nikad nije dogodilo, nekadašnji je trener cijeli slučaj predao na sud, koji je, presudio u njegovu korist. Hajduk je najavio žalbu.