SLOBODNI NA LJETO

Hajduk novim ugovorima sprečava egzodus Zadrana

12.10.2011 u 21:59

Bionic
Reading

Premda se činilo da će nesporazum Maleša i Sinovčića zakomplicirati nastavak suradnje s njegovim štićenicima Subašićem i Tomasovom, Hajduk im je ipak ponudio nove ugovore

Hajduk je ponudio nove ugovore Danijelu Subašiću, Marinu Tomasovu i Mariju Tičinoviću - ponuđeno im je da potpišu i nastave karijere u Hajduku, pod jednakim uvjetima kakve su imali i dosad. Navodno je riječ o po 180.000 eura za zadarski dvojac Subašić – Tomasov, a nudi im se produljenje ugovora do ljeta 2014. godine, dok bi Tičinović bio vezan ugovorom do ljeta 2015. godine te bi zarađivao 80.000 eura godišnje.

Svoj trojici važeći ugovori istječu u lipnju sljedeće godine i već u zimskom prijelaznom roku mogu slobodno pregovarati s drugim klubovima te otići bez odštete. Da bi to spriječili, iz Hajduka su im ponudili nove ugovore. Ne tako davno špekuliralo se da Reno Sinovčić traži po 300.000 eura po sezoni za svoje igrače, uz uvjet da nakon odlaska iz Hajduka podijele profit od transfera po pola. No ta vijest nikad nije potvrđena i sada se očekuje njegova nova reakcija.

'Mene ne zanima novac, nego igranje u mom Hajduku, spreman sam potpisati ugovor čim mi ga ponude', poručio je s priprema reprezentacije Danijel Subašić, koji je pokušavao stišati uzavrele strasti na relaciji Maleš – Sinovčić.

Sada će imati prigodu potpisati, kao i Tomasov i Tičinović. U protivnom, zaprijetio je Maleš, nitko od njih neće igrati u subotnjem ogledu s Osijekom.