HRVATSKI AUTOKLUB

Gužve na gradskim cestama i obilaznicama; srna na A6 između Rijeke i Zagreba

18.09.2023 u 07:21

Bionic
Reading

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi, poručuju u ponedjeljak iz Hrvatskog autokluba (HAK) pozivajući na poseban oprez na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između 3. i 4. kilometra gdje je uočena srna ma kolniku

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog povećane gustoće prometa kod čvora Zagreb Istok na uključenju s autoceste A4 Goričan-Zagreb na obilaznicu u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, a kolona je oko jedan kilometara.

  • +4
Prometne gužve na zagrebačkoj obilaznici Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb od danas do 20. listopada na čvoru Varaždin bit će zatvoreni izlazni krak iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina i ulazni krak iz smjera Varaždina u smjeru Goričana. Obilazak iz smjera Zagreba za Varaždin je čvor Novi Marof (A4) – DC24– Možđenec (DC22) – DC3 – Novi Marof – Turčin (DC2) – Varaždin, a iz smjera Varaždina za Goričan: Varaždin – Bartolovec-Šemovec (DC2) – čvor Ludbreg (A4).

Danas od 9 sati na riječkoj obilaznici (A7), zbog radova na vijaduktu Lenci, između čvorova Rijeka zapad (Diračje) i Rujevica u smjeru Zagreba/Križišća vozit će se jednim trakom.