VANDALI SA SPREJEVIMA

Grafitima išarali šibenski HDZ, oni za to optužili SDP

18.10.2011 u 16:09

Bionic
Reading

Uvredljivi grafiti koji su jutros osvanuli na zgradi pokraj ulaza u prostorije HDZ-a Šibensko-kninske županije posljedica su pogrešno orijentirane političke kampanje koja se ovih dana vodi u Hrvatskoj, ustvrdio je na današnjoj konferenciji za novinstvo šibensko-kninski župan Goran Pauk

Goran Pauk, saborska zastupnica Nedjeljka Klarić i tajnik Županijske organizacije HDZ-a Novica Ljubičić osudili su taj vandalski čin.

HDZ-ovci su izvijestili kako su nepoznate osobe preko noći pokraj ulaza u zgradu ispisale uvredljive parole na račun stranke i njezine predsjednice.

Goran Pauk rekao je kako ne može reći tko je autor grafita, no ustvrdio je kako je i prije bilo sličnih izgreda te je izrazio nadu da će policija pronaći počinitelje.

Taj izgred, zaključio je Pauk, "posljedica je rušilačke politike SDP-a protekle dvije godine i konstantnih napada na vladu i premijerku Jadranku Kosor".

Do početka konferencije za novinare grafiti su bili uklonjeni sa zgrade, no HDZ-ovci su medijima pokazali snimku "uratka" koji ih je jutros dočekao pokraj ulaza.

SDP je grafite osudio, a optužbe iz HDZ-a nazvao neutemeljinima.Žvrljotine su tijekom popodneva HDZ-ovci prefarbali.