SPREJOM PO HDZ-U

SDP: Nismo autori grafita u Šibeniku

18.10.2011 u 20:09

Bionic
Reading

Predsjednik šibenskog SDP-a i šibenski dogradonačelnik Franko Vidović u današenjem je priopćenju osudio autore grafita na ulazu u stranačke prostorije županijskog HDZ-a, ali također osuđuje i glasove iz HDZ-a koji, kako se navodi, neutemeljeno, bez ikakve mjere, napadaju lijevu koaliciju da je odgovorna za taj izgred

Nepoznata je osoba noćas na pročelju pred ulazom u prostorije županijskog HDZ-a ispisao grafite koji sadržajem vrijeđaju predsjednicu vlade Jadranku Kosor i HDZ kao stranku. Šibensko-kninski župan Goran Pauk rekao je na tiskovnoj konferenciji HDZ-a kako ne može reći tko je pisao grafite, no ocijenio je da je to "posljedica SDP-ove rušilačke politike u protekle dvije godine i stalnih napada na vladu i premijerku Jadranku Kosor".

Šibenski SDP u priopćenju navodi da Kukuriku koalicija ima svoj program koji je usmjeren boljitku svih hrvatskih građana. Svoj program koalicija predstavlja građanima od kojih očekuje da aktivno sudjeluju u njegovu oblikovanju, nastavlja Vidović, dodajući kako nikomu u SDP-u ne pada na pamet da se upušta u prljavu političku kampanju.

S druge strane, HDZ-ovi stranački prvaci su vlastitim djelovanjem dali i previše povoda za takvo ponašanje i, na žalost hrvatskih građana, to je njihova stvarnost ovoga trenutka, naveo je Vidović. SDP je demokratska stranka koja djeluje javno i pisanje takvih neprimjerenih grafita socijaldemokrati ne smatraju pozitivnom političkom borbom, zaključio je Vidović u priopćenju.