KAOS NA ZAPADNOJ OBALI

Golfom završio u fontani, zamalo oborio majku s djetetom

09.08.2013 u 09:01

Bionic
Reading

Samo srećom izbjegnuta je tragedija u četvrtak navečer oko 21 i 30 kod rotora na Zapadnoj obali u Splitu. Naime, WV Golf osječkih registarskih oznaka završio je u fontani na Zapadnoj obali nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, javlja Dalmacija News

Ozlijeđenih nije bilo iako je na šetnici bilo dosta šetača. Do izlijetanja je došlo kada se vozač Golfa, iznajmljenog, kako neslužbeno doznaje Dalmacija News, u rent-a-caru, zbog neprilagođene brzine zamalo sudario s automobilom koje se nalazilo ispred njega.

Kako bi izbjegao sudar, vozač je završio u fontani, pritom zamalo oborivši majku s s djetetom. U autu je bilo više osoba, a dio njih je bio norveške nacionalnosti.

Nakon što je izbjegnuta tragedija, jedan od šetača verbalno je napao neopreznog vozača, a ubrzo je došla policija koja je obavila očevid.

Jedan od Norvežana, s kojim smo popričali, a koji se nalazio u autu, bio je vidno alkoholiziran. Tek nam je uspio kazati kako je u Split skupina Norvežana stigla iznajmljenim Golfom iz Pule u četvrtak te kako su namjeravali u našem gradu ostati više dana, ali da sada ne znaju što će dalje.