ZAISKRILO U 'OTVORENOM'

[VIDEO] Gjenero Beljaku: U autu sam ostavil cucka jer unutra imam radio

26.05.2017 u 07:29

Bionic
Reading

Opasno je zaiskrilo u sinoćnjoj emisiji HRT-a Otvoreno, u kojoj su gostovali predsjednik HSS-a Krešo Beljak, primorsko-goranski župan Zlatko Komadina (SDP) i politički komentatori Ivan Hrstić i Davor Gjenero

Raspravljalo se u Otvorenom o tome što HDZ nudi Kreši Beljaku za novu saborsku većinu, hoćemo li uskoro na parlamentarne izbore ili ćemo dobiti HSS-ove ministre, tko je u SDP-u krenuo u otvoreni napad na Davora Bernardića...

Na pitanje je li zadovoljan rezultatima izbora Krešo Beljak je, komentirajući Sabobor,  ustvrdio da su 'tri puta veći od Metkovića i četiri puta bogatiji' . 'Politika koju je HSS vodio od 2009. do 2013. povećala je naš broj glasova za 200 posto, a taj se broj održao i ove godine', ustvrdio je Beljak zaključivši kako su, generalno, u plusu. Pad broja gradonačelnika šef HSS-a je objasnio previranjima u stranci, analitičarima i svemu što se radilo da se 'njega oblati'.

'HSS je trn u oku nekima, imamo više od 700 vijećnika u općinama, županijama, gradovima...', rekao je Beljak.

'HSS je tragična priča već dugo vremena, a to je stara i važna hrvatska stranka', ustvrdio je Davor Gjenero istaknuvši kako Beljak nema niti jedan svoj mandat, već da ih je osvojio na listi SDP-a.

Beljak se ubacio s tvrdnjom da je on osobno osvojio više glasova od HasanbegovićaBandića i mnogih drugih.

Zatim je zaiskrilo. Gjenero je najprije rekao da Beljak ima jako čudan background.  

'Otkud vi znate kakav ja imam background? Zašto to govorite', upitao ga je Beljak.

Nakon što ga je Beljak napao da ne zna o čemu priča i da je to kleveta, Gjenero je rekao 'tak se ne bumo razgovarali'.

'Ja sam sad došel' na televiziju i u autu sam ostavil cucka jer imam unutra radio', odgovorio mu je Gjenero, aludiravši na priču prema kojoj je Beljak u mladosti sudjelovao u krađi radija iz automobila.

Nakon što ga je Beljak napao da ne zna o čemu priča i da je to kleveta, Gjenero je rekao 'tak se ne bumo razgovarali'.