JEDNA OSOBA RANJENA

Dvoje poginulih u pucnjavi u Dubravi

  • +8

Pucnjava u Dubravi

Izvor: Pixsell / Autor: Željko Lukunić

Bionic
Reading

U pucnjavi koja se dogodila u petak oko 18,50 sati ispred obiteljske kuće u ulici Žuti breg 65 u zagrebačkom neselju Dubrava, ubijene su dvije osobe, a jedna je ranjena, izvijestila je u petak navečer zagrebačka policija

Prema prvim informacijama policije za sada nepoznati počinitelj pucao je iz vatrenog oružja na tri osobe, od kojih je jedna žena umrla na mjestu napada.

Ostale dvije teško ozlijeđene osobe prevezene su u KB Dubrava, gdje je jedna od njih također umrla, potvrdila je večeras novinarima ispred kuće u Ulici Žuti breg, gdje se dogodio napad, glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Mirela Ban.

Policija, koja intenzivno traga za počiniteljem dvostrukog ubojstva, nije izvijestila iz koje vrste vatrenog oružja je pucano, ali 24sata javlja da je počinitelj, nakon što je pozvonio na vrata obiteljske kuće, ispalio rafal iz kalašnjikova.

Jutarnji list piše da je s jednim metkom u glavu ubijena Vukosava Goranović (55), a kobna rana u prsa presudila je sestri Milici Zebi (53). Ranjen je Miličin suprug, građevinar Stipo Zeba (51). Navodno imaju dvije malodobne kćeri, a Vukosava je udovica i ima punoljetnog sina i kćer.

'Vukosavin sin Slavko je problematičan. Vlasnik je tvrtke 'Autoklasik' koja grca u dugovima. Nakon ljeta pobjegao je u Njemačku. Ne bi nas začudilo da je nekome podvalio nešto ili ostao dužan. On je mlad, zgodan i vole ga cure, no ne i prevareni dečki', ispričao je Jutarnjem jedan od stanara Žutog brega, opisujući žrtve kao divne i mirne ljude.

Jutarnji piše da je mladić pobjegao u srebrnoj opel astri ili zelenom polu.