NOVI ZAKON U AKCIJI

Dva vozača momentalno završila u zatvoru, ostalima visoke novčane kazne

02.09.2019 u 11:57

Bionic
Reading

Od 26. kolovoza do 2. rujna na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih četiri s ozlijeđenim osobama. U ovim nesrećama stradale su četiri osobe, a jedna je teško, dok su tri osobe lakše ozlijeđene

Tijekom vikenda na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zbog prometnih prekršaja vozači su kažnjeni kaznama zatvora, visokim novčanim kaznama i zaštitnim mjerama.

U petak 30. kolovoza na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru doveden je 54-godišnjak koji je u četvrtak 29. kolovoza u 10.10 sati u Carevdaru upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,23 promila. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovar.

U subotu 31. kolovoza na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 29-godišnji vozač koji je u 1.30 u Koprivnici upravljao vozilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,20 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 15.700 kuna, zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca i s 10 negativnih bodova.

U nedjelju 1. rujna na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru doveden je 43-godišnji vozač koji je u subotu 31. rujna oko 15.55 u Cubincu upravljao osobnim automobilom iako mu je vozačka dozvola oduzeta i pod vidnim utjecajem alkohola (odbio je alkotestiranje). Vozaču je određeno zadržavanje od sedam dana i predan je u zatvor u Bjelovar.

U nedjelju 1. rujna na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 62-godišnji vozač koji je u subotu 31. kolovoza oko 12 sati u Miholjancu u Ulici Antuna Mihanovića upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,42 promila te prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom i napustio mjesto događaja. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 8700 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije pet mjeseci.

U nedjelju 1. rujna na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru doveden je 26-godišnji vozač koji je u subotu 31. kolovoza oko 22.15 u Velikom Ravenu upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,69 promila te prouzročio prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen. Vozaču je određeno zadržavanje od pet dana i predan je u zatvor u Bjelovar.

AKO STE PROPUSTILI:

slatina pokupska

[FOTO] Ovo je mjesto na kojem je kombi s migrantima sletio u Kupu

Pogledaj galeriju