ZLOČIN U MEĐIMURJU

Naložena obdukcija pod sumnjom da je nestalu studenticu ubila sestra

17.02.2019 u 16:27

Bionic
Reading

Nakon provedene istrage u slučaju pronalaska leša u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu, za ubojstvo nestale studentice Jasmine Dominić državno odvjetništvo sumnjiči njezinu sestru

'Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske, provela očevid zbog postojanja osnova sumnje da je hrvatska državljanka (1974.) počinila kazneno djelo ubojstva iz čl. 110. Kaznenog zakona na štetu hrvatske državljanke (1977.)', priopćili su u nedjelju iz DORH-a.

Prema dosad prikupljenim podacima, postoje osnove sumnje da je uhićena 45-godišnjakinja između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec.

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno odvjetništvo će naložiti obdukciju, vještačenje DNA, druga potrebna vještačenja i dokazne radnje te provođenje daljnjih izvida, a poduzet će se i druge radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhićenim osobama.

Podsjetimo, u kući u mjestu Palovac u Međimurju u subotu je pronađen leš žene, a na teren je izašla policija i državna odvjetnica.

  • +9
Pronađen leš u kući u Palovcu Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL