PROVALJIVALI I KRALI PO ZADRU

Dolijao tinejdžerski lopovski trojac

16.04.2009 u 11:34

Bionic
Reading

Protiv trojice tinejdžera iz Zadra policija je pokrenula kaznenu prijavu zbog niza krađa. Njihov plijen bio je raznovrstan. Krali su bicikle, motocikle, novac, cigarete, a 13-godišnjem djetetu uzeli su mobitel

Utvrđeno je da je jedan od prijavljenih, 18-godišnjak, 2. travnja u Ulici Andrije Hebranga ukrao bicikl u vlasništvu 17-godišnjaka. U noći 5. travnja iz dvorišta kuće na Putu Murata ukrao je bicikl u vlasništvu M. M. (45), a 3. travnja u Ulici J. J. Strossmayera ukrao je moped Piaggio.

Sumnjiči ga se još da je zajedno s 19-godišnjakom 15. travnja u Ulici Zrinsko-frankopanskoj pokušao ukrasti motocikl Aprillia. Početkom mjeseca 19-godišnjak je pokušao provaliti u brodicu na Obali kneza Branimira, a u noći na 11. travnja zajedno su ukrali novac iz ugostiteljskog objekta u Ulici Ljudevita Posavskog. Dvojac je također u srijedu provalio u trgovački objekt u Ulici Frane Alfirevića odakle je ukrao cigarete.

Maloljetnog 17-godišnjaka se sumnjiči da je 29. ožujka provalio u prostorije ureda u Ulici Jurja Barakovića iz kojeg je ukrao prijenosno računalo i da je provalio u kiosk na Obali kneza Branimira iz kojeg je ukrao cigarete. Također je utvrđeno da je prošle godine u lipnju s bazena Kolovare ukrao mobitel u vlasništvu 13-godišnjeg djeteta, piše Večernji list.