Crossing The Line

Dolazi igra u kojoj putujete "na drugu stranu"

12.05.2014 u 13:27

Bionic
Reading

Ova Crytekom tjerana pucačina nastoji ubaciti realizam u natprirodno, a mi smo se domogli njenih prvih screenshotova

Zomboko Entertainment radi na novom paranormalnom FPS-u koji bi trebao izaći na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4. Njegovo ime je Crossing The Line, te se deklarira kao "FPS sa elementima natprirodnog". Ovo, naravno, znači da ćete do kraja igre vrlo vjerojatno sačmaricom demonima razvaljivati glave. Zanimljiva stvar vezana uz Crossing The Line je grafika koja teži prema ultra-realizmu. Ne želim zvučati kako cinični prasac, ali ovo, makar izgledalo super, i dalje nije savršenstvo koje bismo mogli očekivati kada nam netko spomene tu čarobnu riječ.

 

Uglavnom, glavni keč kod Crossing the Linea je mogućnost skakanja iz svijeta živih u svijet mrtvih. Glavni lik, prema autorima, neće to moći raditi kada mu se prohtije, već u ključnim trenucima, podižući tenziju u samoj igri.

 

Ono što Zombokou ide u prilog, doduše, je činjenica da su screenshotovi koje upravo gledate oni iz vrlo rane alphe. Drugim riječima, ovo Crytek engineom pokretano čudo još nije niti blizu svojem konačnom obliku. Crossing The Line mogao bi biti sjajan, a koliko će mu to poći za rukom saznati ćemo tijekom idućih nekoliko mjeseci.